Inspirationsställe

Golv

Butiken Kvadratmeter på Ynglingagatan 4 har fina golvbehandlingar. De har provbitar på massiv ek, furu i olika toner som man kan kika på. Vi tipsar er om att åka dit och prata med den kunniga personalen. Om ni väljer behandling där så redovisar ni bara vilken behandling ni har valt, så plockar golvkilarna ut produkterna.
www.kvm2.se

Elprodukter

När det kommer till av/på knappar samt dimmer så finns många olika alternativ. Beroende på vad man väljer så lämnar det ganska stort intryck. Exempel, Eljo Renova har en klassisk stil som både i svart och vit, känslan på dem är gammal bakelit . Väljer man produkter från Ljung får man en helt annan känsla. Gå in på elbutiken.se och jämför alla de olika alternativen. Byggfabriken har också riktigt bra grejor men ligger något högre i pris.
www.elbutiken.se
www.byggfabriken.se
www.ljushuset.se (Får du 10% rabatt)

Färg

Vi tycker om Alcro och då framför allt deras Ad. Natur-serie. Det är en sober samling färger och många toner i vitt. På deras hemsida kan man få en bra känsla för vad färgen gör med olika miljöer. För alla era snickerier tycker vi att en hint av grått är fint.
www.alcro.se

Stenskivor

Granitop levererar stenskivor till både kök och badrum med ett sortiment som sträcker sig från kompositsten till marmor. De är snabba, kunniga och ligger bra i pris. Kontakta oss och vi hjälper få upp till 30% rabatt på deras varor.
Tel.:www.granitop.se

Glasmästare

Behöver du duschglas, stänkskydd i köket eller något annat måttbeställt glasparti? Kontakta då glasmästare Tomas Helgstedt. Han besöker dig för att diskutera glasets utformning för att sedan leverera offert med konkurrenskraftigt pris (oavsett om det är enklare eller mer avancerad lösning).
Tel.: 070-818-3300
E-post: thomas.helgstedt@telia.com

Badrum

Kakelspecialisten på Årstafältet har ett stort showroom där man kan se både kakel, inredningar, blandare samt glasinstallationer. Vi brukar rekommendera att börja leta där. Sortimentet är enormt och servicen mycket god. Vi själva gillar vita enkla matta plattor på väggarna och något trevligt natursten på golvet. Ni är välkomna att boka ett personligt möte med Jens Åfeldt!
jens.afeldt@kakelspecialisten.se
www.kakelspecialisten.se

Om ni har frågor, tveka inte kontakta oss